Exposició de Gravats dels alumnes de l'escola Gaspar Camps a Mont-Àgora - LaGaspar
2030
post-template-default,single,single-post,postid-2030,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Exposició de Gravats dels alumnes de l'escola Gaspar Camps a Mont-Àgora

Exposició de Gravats dels alumnes de l'escola Gaspar Camps a Mont-Àgora

2016-01-22-18.30
L’escola municipal d’art Gaspar Camps d’Igualada presenta a la Sala Mont-Àgora l’Exposició colectiva “Gravats” dels treballs realitzats per l’alumnat del “Taller de Gravat” de l´Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada durant el curs 2015-2016, que presenten una mostra de les diferents tècniques treballades al Taller de Gravat: tècniques calcogràfiques com l’aiguafort, l’aiguatinta, litografia sobre polièster, fotogravat, linòleum, xilografia i serigrafia.
Una mostra on es pot veure com cada alumne ha realitzat una sèrie de gravats on mostren, cadascun d’ells, una visió molt expressiva, rica i personal mitjançant la tècnica del gravat. Els alumnes que partipen a la mostra i formen part del Taller de Gravat de l’escola d’art són el Jordi Martínez, Dolors Escala, Josep M. Rosich, Montserrat Oliva, Maria Montfort, Pere del Pozo, Josep M. Garcia i Aïda Elias.
El “Taller de Gravat” és un dels tallers que ofereix l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada com a part de l’oferta formativa no reglada o cursos monográfics que ofereix cada curs amb l’objectiu d’apropar la creativitat i les diferents tècniques artístiques i del àmbit del disseny a la ciutat i la comarca.
L’exposició es podrà visitar durant tot el mes de febrer a la sala d’exposicions de Mont-Àgora, Passeig de Catalunya s/n, 08710 Santa Margarida de Montbui

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.