L'escola Gaspar Camps present al 080 col·laborant amb el dissenyador Xavi Grados - LaGaspar
2023
post-template-default,single,single-post,postid-2023,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L'escola Gaspar Camps present al 080 col·laborant amb el dissenyador Xavi Grados

L'escola Gaspar Camps present al 080 col·laborant amb el dissenyador Xavi Grados

Xavi_Grados_018
El dijous passat, 4 de febrer, el dissenyador de moda igualadí Xavi Grados va presentar la seva col·lecció Hàlit al certamen 080 Barcelona Fashion Week, amb bon ressò de crítica i públic.
L’escola d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada va col·laborar en la realització de diversos complements de pell com ara cinturons, colls i bosses amb riques combinacions de materials.
Grados ha utilitzat el tricot com a principal material per crear unes textures expressives amb nusos, gruixos i volums que conceptualitzen l’angoixa i l’opressió de la vida moderna.
En coherència amb aquestes idees els alumnes d’Artesania en Pell han desenvolupat els accessoris que acompanyaven les peces en la passarel·la. En les peces de pell no hi havia cap tanca ni element metàl·lic; tot era cosit, plegat, doblegat o nuat sense elements decoratius afegits, però si que combinaven la pell amb altres materials com la llana i la fusta que tenien el missatge de donar la sensació d’opressió i ofec a sobre de les peces de Xavi Grados. L’alumnat ha aconseguit uns dissenys clars, nets i lògics representant així la necessitat d’alliberament i de retorn a l’essencial.
El projecte a l’escola municipal s’ha desenvolupat al llarg de quatre setmanes de treball intens, al mòdul de projectes d’artesania en cuir del cicle formatiu professionalitzador de grau mitjà d’Artesania en Cuir, únic a Catalunya; un projecte molt actual, ple de simbolismes i conceptes que fan referència a la nostra vida quotidiana.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.