Exposició d’Albert Vendrell a l’Escola d’Art - LaGaspar
2006
post-template-default,single,single-post,postid-2006,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Exposició d’Albert Vendrell a l’Escola d’Art

Exposició d’Albert Vendrell a l’Escola d’Art

ALBERT-VENDRELL
Dijous passat, 14 de gener, es va inaugurar a la Sala d´Exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps l’exposició Males Arts, un recull d’obres plàstiques d’Albert Vendrell, que es podrà veure fins el proper 12 de febrer. La mostra proposa a l’espectador una visió crítica de l’art, jugant amb els contrasentits i la ironia, i a partir de materials poc convencionals. Vendrell posa en qüestió aspectes com la iconografia tradicional de l’art, els mitjans i les tècniques d’expressió convencionals o la funció mateixa de l’art. Planteja de forma crítica, per exemple, el valor econòmic de les obres -una sèrie dels quadres exposats duen el lema Der Geldschrank ist nicht hinter diesem Bild (La caixa forta no està darrera d’aquest quadre)- o els materials tradicionalment utilitzats en el dibuix o la pintura, alguns dels quals es substitueixen pel cartró de caixes de sabates, o per xiclets que adopten formes humanes, animals o una barreja de totes dues coses. La reflexió, l’humor càustic, el subtil o el grotesc i la originalitat tècnica es barregen en aquesta mostra, que no pot deixar indiferent a ningú. L’Albert Vendrell és llicenciat en Belles Arts i exalumne de l’Escola d’Art d’Igualada on es graduà en Gràfica Publicitària. Actualment treballa com a free-lance en els àmbits del cartellisme, la il·lustració i el disseny gràfic, en els quals demostra la seva gran versatilitat tècnica i estilística. La inauguració va comptar amb la presència de l’artista que va explicar als nombrosos assistents la seva particular visió de l’art i el missatge que s’amaga al darrera de les seves obres.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.