Els alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps visiten el Museu de les Cultures del Món de Barcelona - LaGaspar
1999
post-template-default,single,single-post,postid-1999,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Els alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps visiten el Museu de les Cultures del Món de Barcelona

Els alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps visiten el Museu de les Cultures del Món de Barcelona

20151218_112225El passat divendres 18 de desembre els alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps dels cicles de grau mitjà d’Artesania en Cuir i d’Assistència al producte gràfic imprès i del cicle superior de Gràfica Publicitària van visitar el Museu de les Cultures del Món de Barcelona.Aquest Museu posa a l’abast del públic general un seguit de peces molt ben escollides i exposades per àmbits geogràfics, Àfrica, Àsia, Amèrica i Oceania, i temàtics. Així, l’alumnat de l’escola va poder apreciar peces africanes relitzades amb diversos materials, entre ells el cuir; titelles wayang kulit d’Indonèsia, també realitzades en cuir, peces precolombines o de tradició cristiana d’Etiòpia.
També  es va visitar l’exposició temporal “Escriptures”, un recull de mostres de l’escriptura al llarg de la seva història, des dels seus orígens fins a l’actualitat. A través de les 43 peces mostrades, l’alumnat va poder veure les característiques bàsiques de l’escriptura, les claus del seu desxiframent, quines tipologies existeixen arreu del món i les seves connotacions identitàries, estètiques  i socials, ja que en aquesta exposició excepcional es mostraven peces úniques d’escriptura naxi dongba de la Xina, làpides epigràfiques romanes o el manuscrit sobre pergamí “El cavaller de la pell de tigre” de Geòrgia.
No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.