L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps participa al ZOOM FESTIVAL d’Igualada - LaGaspar
1994
post-template-default,single,single-post,postid-1994,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps participa al ZOOM FESTIVAL d’Igualada

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps participa al ZOOM FESTIVAL d’Igualada

Sin-título-1

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ha participat també enguany en els actes de la Tretzena Edició del Zoom Festival: diversos alumnes del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària, que cursen el mòdul de Llenguatge audiovisual, van formar part del Jurat Jove, i l’alumnat dels diferents cicles formatius de l’escola ha assistit a les Zoom Class preparades amb projecció de sèries i  pel·lícules per a televisió.

Els estudiants de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps han assistit a les Zoom class: “TV3”, el desenvolupament d’un projecte d’animació”, conduïda pel departament d’infantils de TV3 i on es va explicar la producció de les pel·lícules d’animació i les necessitats del projecte a través de diverses projeccions i l’explicació de Mercedes Marro, realitzadora d’animació i directora de la productora Tomavistas, i Xavier Romero, responsable de coproduccions d’animació de TV3; a “Zoom Class TV Teresa” es va projectar la pel·lícula “Teresa” i posteriorment i va haver una xerrada sobre com es va fer la pel·lícula amb, Jorge Dorado, director de la pel·lícula, i Maite López Pisonero, productora de TVE, que van explicar la gestació i desenvolupament d’aquesta important co-producció.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.