Inaugurada l’exposició “Paisatges del mar” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps  - LaGaspar
1986
post-template-default,single,single-post,postid-1986,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Inaugurada l’exposició “Paisatges del mar” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps 

Inaugurada l’exposició “Paisatges del mar” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps 

Foto-exposició-Elisabet-Soler
El passat dijous 19 de novembre es va inaugurar a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps l’exposició “Paisatges del mar”, a càrrec de l’artista igualadina Elisabet Soler.
Durant l’acte, al qual va assistir l’actual directora del centre, Raquel Camacho, Elisabet Soler va comentar que les obres d’aquesta mostra, que tenen com a fil conductor el Mar, són fruit de la unió dels espais paisatgístics vistos des de l’aire, del simbolisme del seu món personal i del treball amb la matèria física del paper. La majoria de les obres presentades, texturitzades amb la pasta de paper, presenten característiques que les relacionen amb les típiques postals, físiques i en cartó, que s’acostumaven a enviar com a record dels espais i racons que durant una visita o viatge ens cridaven l’atenció per algun motiu i els volíem compartir; de fet, els títols de les obres (“El meu la musclera”, “Cala Teresa”, “Petit canyissar”, …) ja ens transporten a aquest món marí i del record.
Aquesta exposició es podrà veure a la Sala Gaspar Camps fins al 22 de desembre.

1 Comment
  • Jordi

    7 de gener de 2016 at 12:21 Respon

    Quan es fa alguna exposició, seria molt d’agraïr que es penjés alguna galería fotográfica amb imatges de les obres exposades. Poden ser fotografíes en baixa resolución, per protegir un mal ús del copyright, no cal tenir un visualitzador d’imatges en flash que bloqueja la descàrrega inmediata. Jo, per exemple, no puc visitar la majoria d’exposicions que es fan i amb només la noticia i una foto doncs em quedo igual…

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.