L’exposició “Paisatges del mar” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps  - LaGaspar
1966
post-template-default,single,single-post,postid-1966,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

L’exposició “Paisatges del mar” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps 

L’exposició “Paisatges del mar” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps 

A partir del 17 de novembre es podrà veure a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps una nova exposició; “Paisatges del mar”, a càrrec de l’artista igualadina Elisabet Soler.
L’exposició, que té com a fil conductor el Mar, és fruit de la unió dels espais paisatgístics vistos des de l’aire, del simbolisme poètic del món personal de l’artista i del treball amb la matèria física del paper.
Elisabet Soler és llicenciada en Belles Arts a la Facultat Sant Jordi de la Universitat de Barcelona, i ha exposat en sales de diverses localitats, com Igualada, Vilanova del Camí, Òdena, l’Hospitalet de Llobregat o Barcelona.
La inauguració de l’exposició serà el proper dijous 19 de novembre a les set de la tarda, i es podrà veure a la Sala Gaspar Camps fins al 22 de desembre.
SOLER
No Comments

Post a Comment