Rosich inaugura l’exposició “Forma i espai” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1962
post-template-default,single,single-post,postid-1962,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Rosich inaugura l’exposició “Forma i espai” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Rosich inaugura l’exposició “Forma i espai” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

inauguració rosich
El dijous 15 d’octubre es va inaugurar a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps l’exposició “Forma i espai” del dissenyador gràfic i artistia igualadí Josep M. Rosich.
A l’acte hi van assistir la directora de l’escola, la Raquel Camacho i l’Ester Comenge com a membre de l’equip directiu, amics i públic en general, que van poder parlar amb l’autor i comentar les diferents obres exposades.
Segons explica Rosich, l’exposició parteix d’una visita que, fa uns anys, va fer a una retrospectiva de Jean Arp, i on va descobrir els mecanismes de la creació segons aquest pintor i escultor franco-alemany, que es concretaven en cinc punts: la Geometria, els Automatismes, la Metamorfosis, les Formes lúdiques i la Forma per la Forma.
Aquests aspectes, o més aviat una reinterpretació i metamorfosi d’ells, es poden resseguir en les peces exposades. Així, les obres, realitzades sobre paper amb una gran depuració tècnica i creades a base de plantilles i estampació, juguen amb volums, idees com el ple i el buit, formes simples i molt geometritzades, que s’interpenetren i que sovint creen sensació de volum, i una gamma de colors limitada però suggerent, on es creen harmonies o contrastos.
Aquesta exposició es podrà veure a la Sala Gaspar Camps fins al proper 13 de novembre.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.