Dolors Escala, alumna de l’escola d’art Gaspar Camps exposa a Capellades - LaGaspar
1959
post-template-default,single,single-post,postid-1959,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Dolors Escala, alumna de l’escola d’art Gaspar Camps exposa a Capellades

Dolors Escala, alumna de l’escola d’art Gaspar Camps exposa a Capellades

expo-dolors
L’alumna del curs de gravat de l’escola municipal d’art Gaspar Camps d’Igualada, Dolors Escala va inaugurar el passat dissabte l’exposició de gravats titulada “Emocions i sensacions” a la casa Bas de Capellades. L’artista va exposar una cincuantena de gravats realitzats en diferents tècniques additives i monotips. Una mostra on podem veure l’experimentació i la creativitat de l’artista en la seva obra.
L’exposició estarà oberta fins el 25 d’octubre. Casa Bas obre portes els dissabtes i diumenges al matí de 12 a 14 hores i les tardes de 19 a 21 hores.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.