Josep M. Rosich exposa “Forma i espai” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1954
post-template-default,single,single-post,postid-1954,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Josep M. Rosich exposa “Forma i espai” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Josep M. Rosich exposa “Forma i espai” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Foto-Exposició-Josep-M
Dins del seu programa d’exposicions l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps presenta “Forma i espai”, a càrrec del dissenyador gràfic i artista igualadí Josep M. Rosich.
L’exposició parteix d’una visita que, fa uns anys, l’artista va fer a una retrospectiva de Jean Arp, on va descobrir els mecanismes de la creació segons aquest pintor i escultor franco-alemany. Es concretaven en cinc punts: la Geometria, els Automatismes, la Metamorfosis, les Formes lúdiques i la Forma per la Forma. Aquests aspectes han inspirat l’obra que Josep M. Rosich presenta en aquesta mostra, que es podrà veure a la Sala Gaspar Camps  del 15 d’octubre al 13 de novembre. La inauguració serà el proper dijous 15 d’octubre a les vuit del vespre.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.