Alba Terraza, alumna de l’Escola municipal d’Art Gaspar Camps, guanya el Concurs de Cartells de l’exposició de Bonsais de la Policia Local d’Igualada 2015 - LaGaspar
1946
post-template-default,single,single-post,postid-1946,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Alba Terraza, alumna de l’Escola municipal d’Art Gaspar Camps, guanya el Concurs de Cartells de l’exposició de Bonsais de la Policia Local d’Igualada 2015

Alba Terraza, alumna de l’Escola municipal d’Art Gaspar Camps, guanya el Concurs de Cartells de l’exposició de Bonsais de la Policia Local d’Igualada 2015

 FOTO-BONSAI-1El passat dimarts 29 de setembre, coincidint amb la festivitat de Sant Rafael Arcàngel, patró de la Policia Local, els comandaments de la policia, així com l’alcalde d’Igualada, Marc Castells i alguns regidors de l’Ajuntament, van rebre als alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps que han resultat guanyadors del tradicional Concurs de Cartells de l’exposició de Bonsais que es pot veure a l’edifici 092 d’Igualada. En aquesta edició la guanyadora del concurs ha estat Alba Terraza Arjona, i el segon classificat Miquel Codina Cortada, ambdós alumnes del cicle formatiu d’arts plàstiques i disseny d’Assistència al Producte gràfic imprès, cicle formatiu reglat de grau mitjà de la família de comunicació gràfica i audiovisual que s’imparteixen a l’escola conjuntament amb el cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària de la mateixa família professional, així com el cicle formatiu de grau mitjà d’Artesania en Cuir, únic i singular a Catalunya.
D’aquesta manera l’escola, que imparteix cicles formatius professionalitzadors, apropa a l’alumne, com a línea educativa, al projecte real, a la professió en la qual s’estan formant i a l’empresa.
En aquest acte, els alumnes van estar acompanyats per la Raquel Camacho, directora de l’escola, Ester Comenge, cap d’estudis i Jaume Enrich, professor i responsable de la coordinació d’aquest projecte real realitzat per alumnat de l’escola.
No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.