L'alcalde Marc Castells inaugura el curs escolar a l'Escola municipal d'Art Gaspar Camps.  - LaGaspar
1937
post-template-default,single,single-post,postid-1937,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L'alcalde Marc Castells inaugura el curs escolar a l'Escola municipal d'Art Gaspar Camps. 

L'alcalde Marc Castells inaugura el curs escolar a l'Escola municipal d'Art Gaspar Camps. 

FullSizeRender
IMG_3286
El dilluns 21 de setembre es va inaugurar oficialment el curs 2015-2016 a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps. Tot i que les classes dels cicles formatius d’art i disseny de grau mitjà d’Artesania en Cuir i d’Assistència al producte gràfic imprès i dels cursos i tallers monogràfics d’Escola Oberta ja van començar el dia 14, el passat dilluns s’incorporava l’alumnat del cicle formatiu de grau superior de Gràfica publicitària. Amb tots els cursos a punt, doncs, i amb un total d’un centenar i mig d’alumnes matriculats, el centre donava el tret de partida a aquest nou curs escolar. L’acte va estar presidit per l’alcalde, Marc Castells que, després del parlament de la directora del centre Raquel Camacho, va adreçar també unes paraules als nois i noies d’encoratjament per aquest nou curs que inicien. L’alcalde també va referir-se a la importància de la formació per al futur professional de tothom i va fer ferm el seu compromís de recolzar l’escola i de fer-ne un referent a nivell de Catalunya i de fora del país, per la qual cosa confiava en el suport de l’actual equip directiu i de tot el claustre de professors, també presents a l’acte.
Després d’aquesta presentació es va passar a la inauguració de l’exposició “La pell; entre l’art i el disseny” que es podrà veure a la sala d’exposicions de l’escola fins al dia 9 d’octubre. Aquesta mostra presenta un recull dels treballs realitzats per l’alumnat del Cicle formatiu d’Artesania en Cuir de l’escola al llarg del curs 2014-2015. La directora de l’escola obrí l’acte i l’alcalde valorà molt positivament els treballs fets en cuir que s’hi exposen, l’originalitat i tècnica dels quals confirma que els alumnes que actualment reben formació a l’escola poden arribar a ser un bon planter de futurs professionals del disseny, vinculats a la indústria local del curtit.
No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.