Propera exposició de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1928
post-template-default,single,single-post,postid-1928,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Propera exposició de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Propera exposició de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Foto_Projectes_Artesania
L’Escola municipal d’Art Gaspar Camps inicia el nou curs el 14 de setembre: comencen els cicles formatius de grau mitjà d’Assistència al producte gràfic imprès i d’Artesania en Cuir, els cursos i tallers monogràfics d’Escola Oberta, tant infantils com d’adults, a les tardes, i també les exposicions que el centre organitza.
Així doncs, del 14 de setembre al 9 d’octubre es podrà veure a la Sala Gaspar Camps l’exposició Projectes 2014-2015, una mostra dels treballs realitzats per l’alumnat del Cicle formatiu d’Artesania en Cuir de l’escola al llarg del curs 2014-2015. La inauguració serà el dimecres 16 de setembre de 2015, a dos quarts d’11 del matí.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.