Exposició dels alumnes de l’Escola d'Art Gaspar Camps a La Pobla de Claramunt. - LaGaspar
1916
post-template-default,single,single-post,postid-1916,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Exposició dels alumnes de l’Escola d'Art Gaspar Camps a La Pobla de Claramunt.

Exposició dels alumnes de l’Escola d'Art Gaspar Camps a La Pobla de Claramunt.

expo-pobla
Els alumnes del taller de Dibuix i Pintura de Retrats de l’Escola municipal d’Art Gaspar Camps exposaran a la Sala d’exposicions de La Pobla una selecció dels seus treballs realitzats durant aquest curs 2014-2015. Una mostra que al llarg d’aquest estiu ha esdevingut itinerant ja que el juliol es va poder veure al Monestir de Gualter del municipi noguerenc de la Baronia de Rialp, i anteriorment a la botiga Abacus d’Igualada. L’exposició a La Pobla s’inaugura el proper diumenge dia 6, a 2/4 d’1 del migdia, i s’emmarca en el context de les Festes culturals de setembre. Empar Aranda, Ramon Borràs, M. Dolors Caelles, Fernando Farrero, Montse Garcia, Neus Masagué, Natàlia Pola i Juana Romero exposaran retrats fets en diferents tècniques del grafit, el pastel, la pintura a l’oli, el carbonet o els llapis de colors. El curs de Dibuix i Pintura de Retrats, impartit per la professora Glòria Escala, forma part de l’àmplia oferta educativa per a adults que l’Escola ofereix en horari de tarda, a càrrec de professors especialistes en diferents disciplines artístiques. L’exposició es podrà veure fins el dia 20 de setembre.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.