Exposició dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps al Monestir de Gualter, a la Noguera. - LaGaspar
1913
post-template-default,single,single-post,postid-1913,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Exposició dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps al Monestir de Gualter, a la Noguera.

Exposició dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps al Monestir de Gualter, a la Noguera.

dibuix
Els alumnes del taller de Dibuix i Pintura de Retrats de l’Escola municipal d’Art Gaspar Camps exposaran al Monestir de Santa Maria de Gualter, una selecció dels seus treballs realitzats durant aquest curs 2014-2015. Una mostra que recentment s’ha pogut veure a la botiga Abacus d’Igualada, i que ara s’exhibirà en el marc de la XII Trobada cultural que es fa en aquest recinte romànic declarat bé cultural d’interès nacional, situat al municipi de la Baronia de Rialp, a la Noguera. Els alumnes -Empar Aranda, Ramon Borràs, M. Dolors Caelles, Fernando Farrero, Montse Garcia, Neus Masagué, Natàlia Pola i Juana Romero- exposaran retrats fets en diferents tècniques, del grafit, el pastel, la pintura a l’oli, el carbonet o els llapis de colors. Aquest curs, impartit per la professora Glòria Escala, forma part de l’àmplia oferta educativa per a adults que l’Escola ofereix en horari de tarda, a càrrec de professors especialistes en diferents disciplines artístiques. L’exposició s’inaugurarà el dissabte 18 de juliol a 2/4 de 7 de la tarda i es podrà veure fins al dia 31 del mateix mes.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.