Nova graduació d’alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada - LaGaspar
1903
post-template-default,single,single-post,postid-1903,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Nova graduació d’alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

Nova graduació d’alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

PROJECTES_FINALS_GRÀFIC1 PROJECTES_FINALS_GRÀFIC2 PROJECTES_FINALS_GRÀFIC3
Els passats dies 16, 17 i 18 de juny van tenir lloc a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps les presentacions de les Obres Finals dels cicles formatius de grau mitjà d’Artesania en Cuir (LOGSE) i d’Assistència al producte gràfic imprès (LOE), i dels Projectes Finals del cicle de grau superior de Gràfica Publicitària (LOE). Ja fa dos cursos que els cicles de la família de comunicació gràfica i audiovisual van passar del pla d’estudis LOGSE a LOE, i aquesta és la primera vegada que se n’han presentat els resultats públicament.
Per a la realització de les obres i projectes finals cal seguir un procés de creació que té en compte l’estudi de mercat, l’anàlisi de la competència, el posicionament, la definició del producte, la denominació i la creació de la marca i el disseny del producte (prototip), del packaging o de la papereria segons els casos, les propostes i especialitats.
L’alumnat d’Assistència al producte gràfic imprès tenia com a encàrrec la realització de material per una botiga ecològica, amb resultats ser variats i molt complets; el treball proposat per a les obres d’Artesania en Cuir consistia en el disseny i realització de complements de moda; i l’alumnat de Gràfica Publicitària va presentar propostes personals a partir de les idees donades, la comunicació i l’alimentació, que es van concretar en projectes relacionats amb la restauració (una escola d`hostaleria, un food truck, una cooperativa d’oli d’oliva, una pastisseria vegana, etc.), un projecte editorial, una operadora de telèfons mòbils, una polsera d’activitat, entre d’altres.
Des de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps volem felicitar els estudiants que acaben, destacar els resultats que adquireixen amb l’estudi i l’esforç continuat al nostre centre, i encoratjar-los a portar a la pràctica aquestes propostes, perfectament realitzables i adaptades a les necessitats del mercat actual.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.