Inaugurada l’exposició “Instants”, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1900
post-template-default,single,single-post,postid-1900,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Inaugurada l’exposició “Instants”, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Inaugurada l’exposició “Instants”, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Inauguració_'Instants_fotografia

A la sala d’exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps es poden veure una vintena de fotografies realitzades pels alumnes del “Curs Projectes Guiats de fotografia i Photoshop” al llarg d’aquest curs 2014-2015. La inauguració va tenir lloc el passat dimarts dia 16 de juny amb l’assistència dels alumnes, de la directora de l’escola M. Goretti Bartrolí i del professor Aureli Sendra, responsable del curs. A l’exposició es poden veure treballs de temàtica variada (retrat, figura o paisatge), realitzats a partir de diferents tècniques fotogràfiques, de presa d’imatges, de composició i posterior tractament digital amb el programa Photoshop.
L’exposició es podrà visitar fins al dia 30 de juny, en l’horari habitual de l’escola.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.