Propera inauguració de l’exposició “Instants”, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1894
post-template-default,single,single-post,postid-1894,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Propera inauguració de l’exposició “Instants”, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Propera inauguració de l’exposició “Instants”, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Foto_Expo_Fotografia

Amb aquest títol es presentarà a la sala de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps una selecció dels treballs que han dut a terme els alumnes del “Curs d’iniciació a la fotografia digital i Photoshop” de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps al llarg d’aquest curs 2014-2015. Aquest taller forma part de l’àmplia oferta educativa de cursos monogràfics per a adults que l’escola ofereix en horari de tarda. Sota el guiatge i la supervisió del professor Aureli Sendra, els alumnes d’aquest taller han après diferents tècniques fotogràfiques, de presa d’imatges, de composició i posterior tractament digital amb el programa Photoshop.En paral·lel, els alumnes han desenvolupat en aquest curs projectes artístics personals de variada temàtica (retrat, figura, paisatge o natura morta), una selecció dels quals es presentaran en aquesta exposició que es podrà veure a partir del proper dia 15 fins al 30 de juny, dins l’horari habitual del centre. La inauguració està prevista per al dimarts dia 16 de juny a dos quarts de vuit del vespre.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.