L’exposició “Mirades”, de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, a Abacus - LaGaspar
1888
post-template-default,single,single-post,postid-1888,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’exposició “Mirades”, de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, a Abacus

L’exposició “Mirades”, de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, a Abacus

Foto_Expo_Mirades
Una selecció de retrats realitzats en diferents tècniques artístiques, realitzats pels alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, estan actualment exposats a la botiga Abacus d’Igualada. Es tracta dels treballs realitzats pels  alumnes del curs de “Dibuix i pintura de retrats” al llarg d’aquest curs 2014-2015. La inauguració va tenir lloc el passat dimecres dia 3 amb l’assistència dels alumnes, de familiars, de la directora de l’escola M. Goretti Bartrolí i de la professora del curs, Glòria Escala.
A l’exposició es pot veure una variada mostra de retrats, de familiars o amics, de personatges coneguts o celebritats, i fins de mascotes, en les diferents tècniques del pastel, el grafit, la pintura a l’oli o el llapis de colors.
L’exposició es podrà veure fins al dia 30 de juny.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.