Inaugurada l’exposició “Estampes”, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1891
post-template-default,single,single-post,postid-1891,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Inaugurada l’exposició “Estampes”, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Inaugurada l’exposició “Estampes”, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Foto_Expo_Gravat_Estampes

Una quarantena d’obres realitzades en diferents tècniques del gravat estan exposades al’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps. Es tracta dels treballs realitzats pels  alumnes del “Taller de gravat” al llarg d’aquest curs 2014-2015.
La inauguració va tenir lloc el passat dijous dia 4 amb l’assistència nombrosa d’amics i coneguts, de la directora de l’escola M. Goretti Bartrolí i de la Cap d’Estudis Raquel Camacho, i també professora del curs de Gravat. A l’exposició es poden veure diferents treballs realitzats amb les tècniques del monotip, xilografia, linòleum, litografia, aiguafort, fotogravat, aiguatinta o punta seca. I de temàtiques molt variades, des de motius florals o vegetals, figuratius,  paisatges o textures fins a il·lustracions basades en cançons.
L’exposició que es podrà veure a partir del proper dia 1 fins al 12 de juny, dins l’horari habitual del centre.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.