L’exposició “Llibre d’artista” a la Sala Municipal d’Exposicions - LaGaspar
1885
post-template-default,single,single-post,postid-1885,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’exposició “Llibre d’artista” a la Sala Municipal d’Exposicions

L’exposició “Llibre d’artista” a la Sala Municipal d’Exposicions

Foto_Expo_Llibre_d'artista

La Sala Municipal d’Exposicions acollirà des del dia 5 de juny i fins al 25 de juny l’exposició “Llibre d’artista”, una selecció dels treballs que ha dut a terme l’alumnat dels cursos de “Dibuix artístic”, “Projectes guiats de pintura”, “Projectes guiats d’escultura” i “Concepte i tècniques escultòriques” de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps al llarg d’aquest curs 2014-2015.
Aquests tallers formen part d’Escola Oberta, l’oferta educativa de cursos monogràfics per a adults que l’escola ofereix en horari de tarda. A través del llibre d’artista i sota el guiatge de la professora Teresa Riba, els alumnes d’aquests tallers s’han  endinsat en un món més intern per expressar-se plàsticament, en unes obres molt personals i particulars.
La inauguració tindrà lloc el divendres 5 de juny a les vuit del vespre.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.