Inaugurada l’exposició “L’origen de la forma” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1864
post-template-default,single,single-post,postid-1864,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Inaugurada l’exposició “L’origen de la forma” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Inaugurada l’exposició “L’origen de la forma” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

FORMA
Dilluns passat es va inaugurar a la sala d’exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps la mostra amb el resultat dels treballs de recerca que han dut a terme els alumnes de segon curs del cicle de Gràfica publicitària al voltant dels mecanismes i les forces físiques que generen la forma. En l’acte d’inauguració els diferents equips d’alumnes van explicar la realització i el concepte de cadascun dels treballs. L’objectiu d’aquest projecte és comprendre que en el disseny hi ha una sèrie de condicionants tècnics, materials i funcionals que acaben configurant la forma final de l’objecte. Aquesta forma final és el pretext de l’activitat pedagògica realitzada pels alumnes i dirigida pel professor Xavier Vives durant la qual s’ha après que no hi ha formes gratuïtes sinó que existeixen condicionants i contextos que intervenen en la seva formació.
Al llarg de l’activitat els alumnes han provocat situacions, induït processos o ambients a fi i a efecte de crear formes, moltes d’elles espectaculars. Així, a la mostra s’hi pot veure una projecció animada i uns panells explicatius amb fotografies que mostren com s’han generat o provocat les formes, la majoria d’elles a partir de materials insòlits, com ara evanescents bombolles de fum, substàncies alimentàries que es converteixen en fractals o espectaculars formes gràcies a les vibracions provocades per sons. A l’exposició també s’hi pot veure una perspectiva anamòrfica, una il·lusió òptica a base de formes inconnexes que només adquireixen sentit gràcies a un únic punt de vista i a la perspectiva. La mostra es podrà veure fins al 29 de maig, dins l’horari habitual del centre.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.