Abacus acull l’exposició “Mirades” de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1871
post-template-default,single,single-post,postid-1871,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Abacus acull l’exposició “Mirades” de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Abacus acull l’exposició “Mirades” de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Foto_Expo_Retrats

Amb aquest títol es presentarà a la botiga Abacus d’Igualada una selecció dels treballs que ha dut a terme l’alumnat del curs de “Dibuix i pintura de retrats” de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps al llarg d’aquest curs 2014-2015.
Aquest taller forma part de l’àmplia oferta educativa de cursos monogràfics per a adults que l’escola ofereix en horari de tarda. Sota el guiatge i la supervisió de la professora Glòria Escala, els alumnes d’aquest taller han après diferents tècniques del dibuix i de la pintura a l’oli, així com aspectes específics del retrat artístic, com l’encaix i la proporció del rostre, la definició dels trets facials, o les ombres i els volums del rostre. Una selecció dels seus treballs (entre els quals es comptem retrats de familiars, amics, de personatges coneguts o celebritats, i fins de mascotes) es presentaran en aquesta exposició que es podrà veure a partir del proper dia 1 fins al 30 de juny, a la botiga Abacus d’Igualada.
La inauguració està prevista per al dimecres dia 3 de juny a tres quarts de vuit del vespre.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.