Una exposició sobre “L’origen de la forma” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1861
post-template-default,single,single-post,postid-1861,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Una exposició sobre “L’origen de la forma” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Una exposició sobre “L’origen de la forma” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Amb aquest títol es presenta a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps el resultat dels treballs de recerca que han dut a terme els alumnes al voltant dels mecanismes i les forces físiques que generen la forma. El projecte ha estat realitzat per l’alumnat de segon curs del cicle formatiu de grau superior de Gràfica publicitària sota el guiatge i supervisió del professor Xavier Vives.
L’objectiu d’aquest projecte pedagògic és comprendre que no hi ha formes gratuïtes sinó que existeixen condicionants i contextos que intervenen en la seva formació. Al llarg de l’activitat els alumnes han provocat situacions, induït processos o ambients a fi i a efecte de crear formes, moltes d’elles espectaculars. A la mostra hi podrem veure, per exemple, substàncies alimentàries que es converteixen en fractals o en insòlites formes gràcies a les vibracions provocades per sons, o formes generades a partir de bombolles de fum, a més de perspectives anamòrfiques… La mostra s’inaugurarà el proper dilluns, 18 de maig a dos quarts d’onze del matí i es podrà veure fins al 29 de maig, dins l’horari habitual del centre.
A3FORMA

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.