Presentació de II XtremKuir de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps a l’espai Somiatruites - LaGaspar
1846
post-template-default,single,single-post,postid-1846,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Presentació de II XtremKuir de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps a l’espai Somiatruites

Presentació de II XtremKuir de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps a l’espai Somiatruites

XTREMKUIR_presentació_a_SOMIATRUITES
L’Escola Municipal d’Art  Gaspar Camps d’Igualada ha dut a terme del 17 al 24 d’abril la segona edició de l’activitat pedagògica transversal XtremKuir, i el divendres 24 d’abril es fa ver la presentació pública dels resultats a l’espai Somiatruites, als responsables del qual volem agrair la seva bona disposició i col·laboració.
El professorat de l’escola, encapçalat per Xavier Vives i Jordi Enrich, van proposar el repte de crear un objecte portable realitzat en pell capaç d’expressar físicament un contacte no verbal: a través d’un telèfon mòbil una persona estableix una relació distant de “presència / recordació” explicitada en el moviment d’una peça de cuir que una segona persona porta a sobre.
L’alumnat, durant tot el procés de creació i realització d’aquests prototips va demostrar que el treball en equip i la suma de disciplines són un motor essencial per innovar creativament i superar reptes de tots tipus, ja que el cuir, l’eix central d’aquesta experimentació, es treballa des de totes les perspectives, tècnica, funcional, estètica i gràfica. I, en el moment de la presentació, cada equip va mostrar el seu projecte, amb resultats autènticament emotius i poètics, sense oblidar tota la part gràfica, com marca, logotip, packaging, manual d’instruccions, memòria, vídeo de demostració del producte, etc.
Com a resum, aquest projecte interdisciplinari de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps que uneix el treball de la pell amb l’incentiu d’haver de superar reptes tecnològics, ha estat tot un èxit, cosa que encoratja a seguir en aquest treball de recerca creativa en properes edicions.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.