XTREMKUIR a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1830
post-template-default,single,single-post,postid-1830,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

XTREMKUIR a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

XTREMKUIR a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Conferència_Manel_L_Seuba-1
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada està realitzant des del 17 al 24 d’abril la 2a edició de l’activitat pedagògica transversal XtremKuir .
XtremKuir és una activitat orientada a la recerca i a la innovació que està realitzant l’alumnat dels cicles formatius de d’art i disseny de grau mitjà d’Artesania en Cuir i de grau superior de Gràfica Publicitària de l’escola.
Durant aquests 6 dies l’alumnat participant treballarà en la realització d’un producte experimental, que tindrà el cuir com a material base, per explorar les possibilitats del cuir amb les noves tecnologies i innovar en la recerca de nous conceptes de producte. En aquesta ocasió el tema a desenvolupar és la Comunicació, i per poder-lo desenvolupar es proporciona a cada grup d’estudiants el material electrònic necessari, les seves instruccions de funcionament i consells d’utilització. Cada equip haurà de proposar el seu concepte de producte, realitzar-ne un prototip funcional i dissenyar la marca, el seu logotip i l’embalatge o packaging, tot ben documentat amb esbossos, fotografies i vídeos.
El divendres 17 d’abril la directora de l’escola, M. Goretti Bartrolí i Piqué, va presentar l’activitat a l’alumnat, i els professors Xavier Vives, en primer lloc, i Jordi Enrich posteriorment, van iniciar l’explicació d’aquesta proposta creativa i singular mostrant punts de vista i documents molt interessants i engrescadors.
També vam poder comptar amb l’aportació del director tècnic de l’empresa CEINA, Manel López Seuba, que amb la conferència “Xtrem Tic” va mostrar, amb exemples ben triats, com la tecnologia és absolutament present a les nostres vides i en els actes més quotidians, i com, allò que fa molt poc semblava sortit de la ciència ficció, avui en dia és una realitat o ho serà ben aviat.
Els resultats d’aquesta experiència es podran veure, en una presentació pública, el divendres 24 d’abril a partir de les 9 del matí al Somiatruites d’Igualada.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.