Inaugurada l’Exposició “Pell: entre l’art i el disseny” de l’Escola Municipal d’Art a la Galeria Artèria - LaGaspar
1820
post-template-default,single,single-post,postid-1820,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Inaugurada l’Exposició “Pell: entre l’art i el disseny” de l’Escola Municipal d’Art a la Galeria Artèria

Inaugurada l’Exposició “Pell: entre l’art i el disseny” de l’Escola Municipal d’Art a la Galeria Artèria

El passat dijous 9 d’abril l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va inaugurar a la Galeria Artèria d’Igualada l’Exposició “Pell: entre l’art i el disseny” que es podrà visitar fins al 4 de maig.
Aquesta mostra impulsada per l’escola, únic centre de Catalunya que imparteix aquests estudis de caràcter professionalitzador, ha estat pensada i realitzada per l’alumnat del cicle d’art i disseny de grau mitjà d’Artesania en Cuir de l’escola, amb l’assessorament i el tutoratge del seu professorat. La part gràfica de l’exposició també ha estat dissenyada per l’alumnat de l’escola, concretament pels alumnes de segon curs del cicle d’art i disseny de grau superior de Gràfica Publicitària.
Durant la inauguració, que va comptar amb un nombrós públic format per alumnat, professorat i moltes persones interessades per l’art i el disseny, la directora de l’escola, M. Goretti Bartrolí, va agrair a Lluïsa Avante, directora de la galeria Artèria, la possibilitat de poder comptar amb aquest fantàstic espai expositiu per a mostrar a la ciutat d’Igualada el potencial de disseny i inventiva dels estudiants de la seva escola d’art. Així mateix, Lluïsa Avante també es mostrà satisfeta d’endegar aquest projecte de col·laboracions amb entitats i organismes de la ciutat per tal d’ampliar les possibilitats d’interrelació de facetes creatives complementàries.
Les peces que conformen aquesta exposició tenen en comú el material utilitzat per a la seva elaboració, la pell, i també la creativitat i la funcionalitat. Entre els articles que s’hi pot trobar hi ha diferents tipus d’imants (imants més tradicionals, els  Boby/ Musso o imants de cinta), petits elements de marroquineria (clauers Key Piercing, elements Sound Twister), bosses, altaveus, separadors d’ambients, etc., i també s’hi poden trobar peces de les col·laboracions que l’escola ha realitzat recentment amb coneguts dissenyadors o empreses igualadines.
L’entrada a l’exposició és lliure, les peces estan a la venda, amb preus adaptables a tots els pressupostos, i l’horari d’obertura de la Galeria Artèria, situada la carrer del’Argent 33 – Passatge Galí, 6 d’Igualada, és de dimarts a divendres de 17.00 h. a 20.30 h, els dissabtes de 9.30 h. a 13.30 h. i de 17.00 h. 20.30 h. I l’últim diumenge de mes d’11.00 h. a 13.30 h. i de 18.00 h. a 20.00 h.
Per a més informació www.arteriaigualada.cat  i https://escolagasparcamps.org/
 
NOTA_Inaugurada_l'exposicó_'Pell-entre_l'art_i_el_disseny'_de_l'Escola_Municipal_dArt_Gaspar_Camps_a_la_Galeria_Artèria-2

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.