“Evocacions verticals” de Lluïsa Pla a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1826
post-template-default,single,single-post,postid-1826,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“Evocacions verticals” de Lluïsa Pla a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

“Evocacions verticals” de Lluïsa Pla a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

P1020161
Des de la setmana passada es pot veure a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps l’exposició de l’artista badalonina Lluïsa Pla que porta per títol “Evocacions verticals”. Les obres que es presenten són la al·lusió al propi espai interior a través de la representació d’edificis, fragments arquitectònics o ruïnes. Es tracta de peces de gran format, realitzades a l’acrílic i collage, amb la incorporació en alguna d’elles d’elements tridimensionals com fustes pintades. En una de les obres, l’artista ha volgut treballar amb la pell adobada, material que representa un dels cicles formatius que s’imparteixen a l’escola: Artesania en cuir. Aquesta obra és de dimensions considerables i es presenta en format tríptic sobre panell japonès; destaca pel seu colorit impactant en vermells i negres, i per l’originalitat del cuir com a material emprat, sobre el qual, a més, ha transferit evocadores imatges de paisatges urbans i detalls arquitectònics. L’exposició es podrà veure fins al proper 15 de maig dins l’horari habitual de l’escola.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.