“Packaging flexible” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada - LaGaspar
1816
post-template-default,single,single-post,postid-1816,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“Packaging flexible” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

“Packaging flexible” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

PACKAGING-FLEXIBLE PACKAGING-FLEXIBLE-1
Un dels objectius de l’Escola Muncipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada és relacionar els estudis que cursa el seu alumnat amb diferents àmbits o sectors professionals del seu entorn (empreses, estudis de disseny, associacions, entitats, etc.). En el nostre cas, a Igualada hi ha importants empreses que es dediquen a l’àmbit del packaging en les seves diverses modalitats. Per aquest motiu, i dins del mòdul de Packaging i disseny estructural que actualment s’imparteix a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, el passat dijous 9 d’abril a la Sala d’actes d’Ignova Ocupació, es va oferir una master-class per parlar del “Packaging flexible”. La conferència va anar a càrrec de Santiago Olivares, enginyer Industrial per la Universitat Politècnica i Cap del departament de packaging flexible de Nestlé España, que va exposar de manera distesa i interessant la seva experiència i saber en aquest camp, i també vam comptar amb Enric Sánchez Urdangarín.
La xerrada va servir per conèixer els diferents tipus de plàstic, les especificacions i les qualitats necessàries per aconseguir fer un ús correcte d’aquest material, en els diferents projectes de disseny estructural d’una caixa o embalatge. Els diferents tipus de packaging flexible, els processos de fabricació, les diferents màquines, la minimització de l’envàs i dels costos de producció, la mecanització, el reciclatge, el disseny, l’emmagatzematge i el transport, foren algunes de les temàtiques tractades en aquesta interessant xerrada, una visió professional d’aquest sector de la indústria de l’envàs.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.