“Packaging flexible” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada - LaGaspar
1811
post-template-default,single,single-post,postid-1811,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“Packaging flexible” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

“Packaging flexible” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

Un dels objectius de l’escola és relacionar els estudis que cursa el seu alumnat, amb diferents àmbits o sectors professionals (empreses, estudis de disseny, associacions, entitats, etc.). Dins del mòdul de Packaging i Identitat de producte que actualment s’imparteix a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, el pròxim dijous 9 a la Sala d’actes d’Ig-nova Ocupació, farem una xerrada per parlar del “Packaging flexible” a càrrec de Santiago Olivares Enginyer Industrial per a la Universitat Politècnica de Catalunya i Cap del departament de packaging flexible de Nestlé España, l’entrada és lliure.
targetó-xerrada

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.