Exposició “Evocacions verticals” de Lluïsa Pla a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1808
post-template-default,single,single-post,postid-1808,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Exposició “Evocacions verticals” de Lluïsa Pla a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Exposició “Evocacions verticals” de Lluïsa Pla a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Foto_THE-PEAK-Lluisa_Pla
Seguint amb el seu programa d’exposicions, l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps acollirà, a partir del proper 9 d’abril, la mostra “Evocacions verticals” de l’artista badalonina Lluïsa Pla. Amb una llarga trajectòria expositiva i una àmplia producció artística –pictòrica, escultòrica, obra gràfica i instal·lacions- aquesta autora ha treballat, en aquesta mostra, centrada en la temàtica de la construcció del jo a partir de la representació d’edificis i fragments arquitectònics. Així doncs mitjançant al·lusions a l’arquitectura d’altres temps i altres llocs, a les ruïnes, al silenci de la nit a la ciutat, a la història d’un habitatge o a una construcció insòlita ha configurat les seves obres, utilitzant diferents formats, materials i tècniques. L’exposició es podrà veure fins al proper 15 de maig dins l’horari habitual de l’escola.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.