La Galeria Artèria acull l’Exposició “Pell: entre l’art i el disseny” - LaGaspar
1801
post-template-default,single,single-post,postid-1801,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

La Galeria Artèria acull l’Exposició “Pell: entre l’art i el disseny”

La Galeria Artèria acull l’Exposició “Pell: entre l’art i el disseny”

Sin-título-1
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps organitza l’Exposició “Pell: entre l’art i el disseny” que es podrà visitar a la Galeria Artèria d’Igualada a partir del proper dijous 9 d’abril i fins al 4 de maig, i que va a càrrec de l’alumnat del cicle d’art i disseny de grau mitjà d’Artesania en Cuir que s’imparteix al centre.
En aquesta mostra el disseny es retroba amb l’art en peces projectades pels alumnes, algunes d’elles realitzades en col·laboració amb empreses igualadines del sector i amb importants dissenyadors. Tot i la seva varietat, ja que s’abasta des d’imans i altres petits elements de marroquineria, fins a altaveus o bosses, en totes elles hi prima la creativitat i la funcionalitat, i també tenen en comú el material que s’ha emprat per a la seva elaboració: la pell.
L’entrada a l’exposició és lliure, totes les peces estan a la venda i la inauguració d’aquesta mostra serà el dijous 9 d’abril a les 8 del vespre.
L’horari d’obertura de la Galeria Artèria, situada la carrer de l’Argent 33 – Passatge Galí, 6 d’Igualada, és de dimarts a divendres de 17.00 h. a 20.30 h, els dissabtes de 9.30 h. a 13.30 h. i de 17.00 h. 20.30 h. I l’últim diumenge de mes d’11.00 h. a 13.30 h. i de 18.00 h. a 20.00 h.
Més informació es pot trobar al blog de l’escola https://escolagasparcamps.org/ i al web de la Galeria Artèria www.arteriaigualada.cat

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.