L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada present a la IX Fira Futur de Masquefa - LaGaspar
1787
post-template-default,single,single-post,postid-1787,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada present a la IX Fira Futur de Masquefa

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada present a la IX Fira Futur de Masquefa

Fira_Futur-2015_01
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada va ser present el passat dia 12 de març a la IX Fira Futur de Masquefa. Aquesta Fira, organitzada per l’Ajuntament i amb la col·laboració de la Generalitat i la Diputació, s’adreça especialment als joves per mostrar-los el ventall de possibilitats per continuar amb la seva formació un cop finalitzada l’etapa d’educació obligatòria, però també informa el públic de totes les edats sobre moltes opcions de formació continuada.
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ha assistit a totes les edicions de Fira Futur amb la finalitat de poder acostar la formació d’art i disseny del nostre territori atothom que hi estigui interessat, i oferir tota la informació sobre els estudis, cursos i tallers que s’imparteixen al centre. En aquesta ocasió uns 400 alumnes de diferents instituts i escoles hi van passar al llarg del dia.
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ofereix els cicles formatius d’art i disseny de grau mitjà d’Artesania en Cuir, únic a tot Catalunya, i d’Assistent al producte gràfic imprès, i el cicle de grau superior de Gràfica Publicitària, a més d’un ampli ventall de cursos monogràfics i tallers d’Escola Oberta.
Per poder cursar un cicle formatiu d’art i disseny s’ha de realitzar una prova d’accés, i és molt important recordar que cal fer una inscripció per via telemàtica a http://www.gencat.cat/ensenyament, i que el termini d’inscripció es va iniciar el dimecres 11 de març i es tancarà el dilluns 23 de març.
Més informació sobre tot el procés d’inscripció i matriculació es pot obtenir a través del telèfon de l’escola, 93.805.52.62, del mail gasparcamps@gmail.com i del blog  www.escolagasparcamps.org/ de l’escola, on apareix tot el calendari del procés.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.