Fires, Jornada de portes obertes i presència al Fineart, un bon programa de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada - LaGaspar
1776
post-template-default,single,single-post,postid-1776,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Fires, Jornada de portes obertes i presència al Fineart, un bon programa de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

Fires, Jornada de portes obertes i presència al Fineart, un bon programa de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

1 2 3
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada, amb el desig d’acostar la formació l’art i disseny a tothom que hi estigui interessat i oferir el màxim d’informació sobre els estudis, cursos i tallers que s’hi imparteixen, és present en diversos espais i fires educatives.
El divendres 6 de març, l’escola va tenir un estand a la IV Fira Igualada Universitària, on les persones interessades van poder trobar una àmplia informació sobre l’oferta formativa que imparteix el centre, i també es podrà trobar un estand de l’escola a la IX Fira Futur de Masquefa, que tindrà lloc el dijous 12 de març.
El dissabte 7 de març l’escola també va organitzar una Jornada de Portes Obertes, durant la qual es van poder visitar les instal·lacions del centre, trobar tota la informació referent als seus ensenyaments, tant reglats com cursos d’Escola Oberta, i consultar i aclarir dubtes amb el professorat i l’equip directiu.
Cal recordar que l’escola imparteix els cicles formatius d’art i disseny de grau mitjà d’Artesania en Cuir, únic a tot Catalunya, i d’Assistència al producte gràfic imprès, i el cicle de grau superior de Gràfica Publicitària, a més d’un ampli ventall de cursos monogràfics i tallers d’Escola Oberta. Per poder cursar algun dels cicles formatius cal passar una prova d’accés, i és important saber que cal fer una inscripció per via telemàtica a http://www.gencat.cat/ensenyament, i que el termini d’inscripció s’ha iniciat el dimecres 11 de març i es tancarà el dilluns 23 de març. Per tenir més informació sobre tot el procés d’inscripció i matriculació també es pot fer a través del telèfon 93.805.52.62, del mail gasparcamps@gmail.com i del blog www.escolagasparcamps.org/ de l’escola, on apareix tot el calendari
Alguns dels treballs de l’escola en el camp de la fotografia, realitzats per l’alumnat del cicle formatiu de Gràfica Publicitària, també es poden veure aquests dies en la tercera edició del FineArt Igualada fins al 22 de març.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.