Posada en comú de “La Galàxia en dansa” quin fart de giravoltar! - LaGaspar
1770
post-template-default,single,single-post,postid-1770,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Posada en comú de “La Galàxia en dansa” quin fart de giravoltar!

Posada en comú de “La Galàxia en dansa” quin fart de giravoltar!

UDI_2015_triades_09 UDI_2015_triades_05 UDI_2015_triades_08
El dimecres 4 de març, 350 nens i nenes, l’alumnat de 2n de primària de set escoles igualadines i de dues escoles de Vilanova del Camí es van trobar a Can Papasseit per fer la posada en Comú de la Unitat Didàctica Interdisciplinària que organitzen les escoles de municipals d’art i de música d’Igualada.
Prèviament, els mestres i les mestres de música van fer dues sessions de formació amb la coreògrafa  Elena Garcia basada en la dansa creativa, el moviment corporal, la percepció de l’espai i la manipulació d’objectes i  materials. Per la seva banda els mestres i les mestres de plàstica van fer la seva formació amb Maria Carme Navarro, amb ella van prendre nota de com a partir de paraigües, mantes tèrmiques, globus, ampolles d’aigua, cartró, samarretes blanques, pintures i altres materials es podien fer coets, llunes i estrelles, sols, planetes i trencaclosques gegants que un cop muntats ens mostraven paisatges galàctics.
La jornada va començar amb l’assaig, a càrrec de l’Elena Garcia, a mig matí es va fer una parada per sortir a la plaça i esmorzar coca i xocolata, cortesia del gremi de flequers de l’Anoia, i cap a les 11 es va fer l’estrena de “La Galàxia en dansa”.
Per grups es van ballar diferents danses: Coets (escola Joan Maragall), Llunes i estrelles (escola Dolors Martí), Sols (escoles Gabriel Castellà, Garcia Fossas i Montclar), Planetes (escoles Marta Mata, Emili Vallès, Escola  Pia i Escoles de l’Ateneu), i finalment totes les escoles a la vegada van ballar La Galàxia en dansa!
En finalitzar l’acte es va fer entrega als formadors i als mestres de cada escola d’un llibret amb un recull de fotografies dels treballs realitzats a cada escola.
Fotografies de Vicky Sabater Masana alumna de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.