Presentació dels projectes de la VI Setmana de l’Animació de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1756
post-template-default,single,single-post,postid-1756,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Presentació dels projectes de la VI Setmana de l’Animació de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Presentació dels projectes de la VI Setmana de l’Animació de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

VI_Setmana_de_l'Animació-2
El divendres 27 de febrer l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va presentar a Ignova Empresa, davant un auditori molt motivat amb tot l’alumnat dels cicles formatius de l’escola, professorat de l’escola i altres persones interessades, els projectes realitzats durant la 6a Setmana de l’Animació.
Aquest és un projecte interdisciplinari i de treball en equip que implica tota l’escola, i és una aposta ferma que s’ha mantingut amb estructura similar i una tècnica, la de l’Stop Motion, des de la primera convocatòria, però que cada any aporta canvis, com al temàtica general, que en aquesta ocasió ha estat els Riscos Laborals.
A l’inici de l’acte, la directora de l’escola, M. Goretti Bartrolí, va agrair la feina de l’equip de professorat, encapçalat pe Jaume Enrich, i va felicitar l’alumnat dels cicles formatius de l’escola, que com en cada ocasió s’ha sentit motivat per aquest projecte i ha treballat amb il·lusió, seriositat i responsabilitat per superar els reptes, tècnics i de temps, i gaudir amb aquesta experiència.
Els curts realitzats mostren que la creativitat és un valor i una aptitud que dóna els seus fruits, en aquest cas els treballs dels estudiants de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, que és un element que els estudis que estan cursant incentiva i que és una actitud ben necessària avui en dia, juntament amb el treball en equip d’un grup de persones unides amb una idea i un objectiu comú. Des de l’escola veiem en aquest projecte qualitats molt importants per a aquests futurs professionals del disseny, i seguirem apostant per aquesta idea.
Des de l’escola també volem agrair la col·laboració d’Albert Burzon, de Burzon & Comenge, pels seus consells i aportacions tècniques.
Els projectes d’animació realitzats durant aquesta VI Setmana de l’Animació i imatges de tot el procés es poden veure al blog de l’escola www.escolagasparcamps.org

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.