Inaugurada, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, l’exposició d’il·lustracions de Xavier Mula i Pitu Alvarez - LaGaspar
1752
post-template-default,single,single-post,postid-1752,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Inaugurada, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, l’exposició d’il·lustracions de Xavier Mula i Pitu Alvarez

Inaugurada, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, l’exposició d’il·lustracions de Xavier Mula i Pitu Alvarez

P1020104
La setmana passada va quedar inaugurada l’exposició “Del cant a l’engany”, de l’igualadí Xavier Mula i del barceloní Pitu Alvarez, joves  il·lustradors que ja destaquen per una obra molt personal i de gran qualitat. Per una banda, Mula ha presentat cinc composicions relacionades amb el mite germànic de Loki i, de l’altra, Alvarez que ens mostra escenes d’Orfeu, personatge de la mitologia grega. Totes les il·lustracions destaquen pel seu atractiu colorit, atrevides i rítmiques composicions i uns suggeridors personatges que exhibeixen tot el seu potent caràcter.
Durant l’acte d’inauguració la directora de l’escola, M. Goretti Bartrolí, va mostrar la seva satisfacció de poder exposar els treballs de Xavier Mula, exalumne del centre, acompanyats dels d’Alvarez, en un projecte del qual se’n pot veure una obra realitzada a quatre mans. Per la seva banda els dos il·lustradors van explicar els processos tècnics emprats en les seves respectives obres i què va motivar-los a emprendre aquest projecte conjunt a partir d’una visita a una exposició d’art clàssic al MNAC. Amb aquesta mostra l’Escola d’Art continua amb el seu objectiu de mostrar al seu alumnat i al públic en general, els treballs de diferents autors i disciplines de l’art i del disseny. L’exposició es podrà veure fins al proper 27 de març.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.