“Del cant a l’engany”, il·lustracions de Xavier Mula i Pitu Alvarez a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1735
post-template-default,single,single-post,postid-1735,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“Del cant a l’engany”, il·lustracions de Xavier Mula i Pitu Alvarez a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

“Del cant a l’engany”, il·lustracions de Xavier Mula i Pitu Alvarez a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Adobe Photoshop PDF
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, des de la seva sala d’exposicions, es proposa mostrar al seu alumnat i al públic en general, els treballs de diferents autors i disciplines de l’art i del disseny. A partir de la setmana vinent es podran veure les il·lustracions que Xavier Mula i Pitu Alvarez han realitzat sobre els mites grec i germànic d’Orfeu “l’entabanador” i de Loki “el mentider”. El barceloní Pitu Alvarez va estudiar il·lustració a l’Escola de la Dona i a Macerata, Itàlia. Actualment treballa com a il·lustrador per a editorials com Baula-Edelvives o Edebé i obra seva ha estat publicada a Espanya, Brasil o Mèxic. L’igualadí Xavier Mula, guanyador del Premi Ciutat d’Igualada Jaume Graells 2013, ha cursat estudis de disseny gràfic a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada, i d’il·lustració a l’Escola Massana i a l’Escola de la Dona de Barcelona. Ha fet diversos treballs per al món publicitari i editorial, i per a estudis de disseny. La inauguració de l’exposició tindrà lloc el dimecres dia 25 de febrer a dos quarts de vuit del vespre i es podrà veure fins al 27 de març.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.