Col·laboració de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps amb l’empresa igualadina L’Art de la Llum - LaGaspar
1723
post-template-default,single,single-post,postid-1723,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Col·laboració de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps amb l’empresa igualadina L’Art de la Llum

Col·laboració de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps amb l’empresa igualadina L’Art de la Llum

unnamed

Un objectiu molt important de L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, que ofereix ensenyaments reglats d’art i disseny de caràcter professionalitzador, és relacionar els estudis que cursa el seu alumnat amb diferents àmbits o sectors productius de la societat (empreses, estudis de disseny, associacions, entitats, etc.), i, com que els currículums d’aquests cicles contemplen mòduls de Projectes, alguns dels projectes que es realitzen són “projectes reals”, és a dir que tenen una aplicació concreta i efectiva en la realitat, cosa que proporciona a l’alumnat una visió directa i compromesa amb aquests treballs, n’incentiva la creativitat i significa un al·licient afegit a l’hora de realitzar-los.
Un  dels darrers projectes reals que s’han estat treballant és un àlbum fotogràfic que l’empresa igualadina L’Art de la Llum, habitual col·laboradora de l’escola, destinarà a les fotografies dels reportatges de Noces. Aquest àlbum ha estat dissenyat i realitzat per l’alumnat del cicle d’Artesania en Cuir de l’escola, s’ha elaborat amb pell d’Igualada i l’enquadernació, combinada en pell i fusta, ha anat a càrrec d’Atena, empresa també de la ciutat. Després d’un procés de selecció de la peça més adequada d’entre les diferents propostes dels alumnes, l’àlbum es va presentar al Saló de les Celebracions (abans Saló de Nuvis) que va tenir lloc els passats 24 i 25 de gener al recinte firal de Cal Carner; i cal dir que la proposta va despertar molt d’interès i va tenir una excel·lent acollida.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.