Graduació d’alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada - LaGaspar
1702
post-template-default,single,single-post,postid-1702,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Graduació d’alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

Graduació d’alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

projectes
Els passats dies 17 i 18 de desembre van tenir lloc a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps les presentacions de les Obres Finals dels cicles formatius de grau mitjà d’Art Final i d’Artesania en Cuir, i dels Projectes Finals del cicle de grau superior de Gràfica Publicitària, tots ells encara del pla d’estudis LOGSE, ja que dels nous cicles LOE no hi haurà la primera promoció fins al juny de 2015.
Per a la realització d’aquestes obres i projectes finals, diferenciant el nivell referent a un grau mitjà o a un de superior, cal seguir un procés de creació que té en compte l’estudi de mercat, l’anàlisi de la competència, el posicionament, la definició del producte, la denominació i la creació de la marca i el disseny del producte (prototip), del packaging o de la papereria segons els casos, les propostes i especialitats.
El treball proposat per a les obres d’Artesania en Cuir consistia en el disseny i realització de complements, bosses bàsicament, per a una col·lecció real, ja que es tractava de peces creades per a la dissenyadora Míriam Ponsa, algunes de les quals van aparèixer a la seva darrera desfilada a la passarel·la del 080 Barcelona Fashion Week, i seguien les seves línies d’inspiració i treball.
L’alumnat de Gràfica Publicitària va presentar propostes personals a partir de les idees donades, l’espai i el temps, que es van concretar en projectes relacionats amb la restauració (una empresa d’street food, una altra de dolços i cupcakes, etc.), empreses dedicades a complements com sabates, amb els objectes d’art i antiquari o de rellotges, entre d’altres.
Des de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps volem felicitar els estudiants que acaben, i destacar el bon nivell i els grans resultats que adquireixen amb l’estudi i l’esforç continuat al nostre centre.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.