David Reina, de Mure; a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1699
post-template-default,single,single-post,postid-1699,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

David Reina, de Mure; a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

David Reina, de Mure; a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Xerrada_David_Reina-1
David Reina, de la botiga Mure, va visitar el dijous passat dia 11, l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps. Aquesta botiga d’Igualada té una acurada selecció d’objectes per a la llar i també per a l’ús personal. Reina va fer una amplia explicació sobre el concepte a partir del qual fa la selecció de productes que té a la botiga, basat en la funcionalitat, l’estètica i la sostenibilitat, criteris tots ells cada vegada més valorats pel públic compromés i a qui li agrada el disseny.
Va explicar també el significat i procés que va seguir per dissenyar l’imagotip de la botiga, a partir de la síntesi d’unes gotes de nèctar i de l’abella. Les gotes de nèctar són els criteris de selecció i l’abella és la identitat que, com a individus, se’ns conforma cada vegada que triem i actuem; alhora   aquestes decisions acaben afectant la comunitat amb què convivim, l’eixam.
Posteriorment el David va il·lustrar la dissertació amb diversos objectes que té a la botiga, comentant la seva funcionalitat, procedència, materials utilitzats, sistemes de producció, embalatge i tots aquells aspectes que condicionen una rigorosa selecció.
La xerrada, a la qual van assistir alumnes de les especialitats de disseny gràfic i d’artesania en pell, va ser una lliçó pràctica de disseny aplicat i d’estratègia de màrqueting.
La invitació de Mure és fruit de la voluntat de l’escola de conèixer i   vincular-se amb tots els agents del món del disseny de la ciutat.
 

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.