L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps visita l’empresa BASF d’Hospitalet de Llobregat - LaGaspar
1693
post-template-default,single,single-post,postid-1693,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps visita l’empresa BASF d’Hospitalet de Llobregat

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps visita l’empresa BASF d’Hospitalet de Llobregat

IMG_0197_BASF-6
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ofereix diversos cicles formatius d’art i disseny, com ara ensenyaments reglats de caràcter professionalitzador en el camp de l’Artesania en Cuir, i, per acostar l’alumnat d’aquesta especialitat al món laboral, s’organitzen visites especialitzades. Així doncs, el passat dimarts 2 de desembre l’alumnat d’aquest cicle d’Artesania en Cuir va poder visitar l’empresa BASF d’Hospitalet de Llobregat.
BASF The Chemical Company, la principal empresa química del món, complirà 150 anys el 2015, i es dedica des de 1885 a crear productes químics, que actualment ja inclouen productes d’acabat, plàstics, productes de protecció de conreus, etc.; una de les seves branques la forma tota la gamma destinada als productes d’aplicació per al cuir i a la investigació en aquest camp.
La visita, que va durar tot un matí, va constar de diverses parts, i va incloure explicacions sobre el procés del cuir, a càrrec dels seus responsables, els Srs. Manel Vila, J. Carlos de Francisco i Alfons Pérez, i també i també sobre les eines promocionals de moda per al cuir, a càrrec de la Sra. Maite Avilés. Posteriorment es va fer una visita dels laboratoris, i es va poder veure les diferents fases del procés del cuir, assaigs i proves i la maquinària necessària per a totes les operacions fins a arribar al producte final.
Des de l’escola, volem agrair a l’empresa i als seus responsables la seva amabilitat, les facilitats per poder fer aquesta interessant visita i la seva continuada col·laboració amb l’escola.
IMG_0097_BASF-2

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.