L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps col·labora amb el Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Igualada - LaGaspar
1691
post-template-default,single,single-post,postid-1691,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps col·labora amb el Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Igualada

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps col·labora amb el Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Igualada

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps imparteix diferents cicles formatius d’art i disseny, ensenyaments reglats de caràcter professionalitzador, amb currículums que contemplen mòduls de projectes, i un dels seus objectius és relacionar els aprenentatges teòrics i pràctics assolits a l’escola amb les necessitats i reptes de la vida real i el món professional de cada especialitat; per aquest motiu alguns dels treballs realitzats són “projectes reals”, projectes que tenen una aplicació efectiva en algun dels formats i aplicacions treballades, i que serveix, a més, per estimular la creativitat i la legítima satisfacció per la feina ben feta.
Amb l’alumnat de primer curs del cicle de grau superior de Gràfica Publicitària s’ha estat treballant conjuntament amb el Departament de Serveis Socials i el Pla d’Inclusió, en la creació d’un logotip per a un nou servei: el Banc d’articles reutilitzables i material escolar. En aquest espai format per persones voluntàries, hi haurà persones que faran donacions altruistes i persones amb pocs recursos i que ho necessiten  que se’n podran beneficiar. Els articles que podrem trobar en aquest banc són mobiliari bàsic, material infantil (món del nadó, puericultura, etc.) i material escolar.
El dimecres 3 de desembre es va fer la selecció del logotip que reunia millor totes les característiques d’aquest nou servei, i Susanna Fàbregas, del Pla d’Inclusió, Glòria Gavancho, del Departament de Serveis Socials, i Sílvia Romeu, d’Atlas, es van reunir amb Ester Comenge, professora de l’escola que ha gestionat aquest projecte; després de veure les propostes presentades, totes elles d’un molt bon nivell, van considerar que el logotip més adequat era el realitzat per Daniel Alberto Pepé, a qui van lliurar un val per material fotogràfic a bescanviar a L’Art de la Llum, igual que a l’escola.
Tant per part de les responsables d’aquests serveis com de l’escola, volem felicitar aquest grup d’alumnes pel resultats obtinguts i encoratjar-los a continuar treballant amb la mateixa seriositat i bon nivell.
11111

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.