L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps participa al ZOOM FESTIVAL d’Igualada - LaGaspar
1671
post-template-default,single,single-post,postid-1671,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps participa al ZOOM FESTIVAL d’Igualada

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps participa al ZOOM FESTIVAL d’Igualada

zoom

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ha participat també enguany en els actes de l’Onzena Edició del Zoom Festival: diversos alumnes del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària, que cursen el mòdul de Llenguatge audiovisual, van formar part del Jurat Jove, que va atorgar el premi a la pel·lícula Die Auserwählten (The Chosen ones).  i, per cinquè any, l’alumnat dels diferents cicles formatius de l’escola ha assistit a les Zoom Class preparades i a la projecció de pel·lícules i sèries de televisió.
Els estudiants de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps han assistit a les Zoom class:“TV3”, del teatre a la petita pantalla”, en la qual els responsables de les produccions de TV3 “El cafè de la Marina” i “Les nenes no haurien de jugar a futbol” van exposar el procés d’adaptació d’una obra de teatre al llenguatge audiovisual, seguint els exemples d’aquestes dues tvmovies; “Videolab”, doblatges” en què Núria Casas, directora de doblatge de Videolab, va parlar de la realització de doblatges, traduccions, adaptacions, versió original i càstings de veu per a tot tipus de produccions audiovisuals i va portar a terme una prova real a partir de la presentació de diversos voluntaris entre el públic; i la projecció del primer capítol i posterior “making-of” de la sèrie “Víctor Ros”, per a la qual productors de Televisió Espanyola i Telefónica Estudios van explicar la gestació i desenvolupament d’aquesta important coproducció.
Com sempre, cal felicitar els responsables del Zoom Festival per aquesta fantàstica iniciativa que situa Igualada en un marc cultural i de qualitat.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.