Inaugurada l’exposició “Independència”, de Jordi Sanahuja, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1674
post-template-default,single,single-post,postid-1674,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Inaugurada l’exposició “Independència”, de Jordi Sanahuja, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Inaugurada l’exposició “Independència”, de Jordi Sanahuja, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

El passat dijous va tenir lloc la inauguració, a la sala d’exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, de la mostra “Independència” de l’artista igualadí Jordi Sanahuja.  L’acte va comptar amb l’assistència de l’autor i de la directora del centre, M. Goretti Bartrolí, que obrí l’acte, fent referència a la llarga trajectòria artística de Sanahuja i a l’actualitat de l’exposició en relació al procés sobiranista català. Per la seva banda, l’artista va expressar la seva satisfacció d’exposar a l’Escola d’Art i va recordar que les obres presentades formen part d’un conjunt més ampli, una part del qual s’està exposant simultàniament des del passat divendres a la galeria igualadina D’Ara.
En la selecció d’obres que es poden veure a l’Escola d’Art s’hi manifesta tot el potent llenguatge artístic de Sanahuja, en obres alhora de molt gran i de molt petit format, i en les quals s’hi pot interpretar la misèria i el drama humans i, en especial, les dificultats històriques viscudes pel poble català. Són obres fetes, la majoria, a partir de materials reciclats i l’ús d’una gamma cromàtica molt sòbria, reduïda al negre, vermell i cru. Durant l’acte d’inauguració, el mateix Sanahuja explicà que sent la necessitat de ser auster també pel que fa als procediments tècnics quan utilitza només llapis blanc o negre sobre un fons d’un color llis, tècnica que considera suficient per explicar o expressar una idea.
La mostra es podrà veure encara fins al 16 de gener, en l’horari habitual del centre i tret de les vacances escolars de Nadal.
expo-1
 

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.