El treball creatiu dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps impacta a Amèrica Llatina - LaGaspar
1659
post-template-default,single,single-post,postid-1659,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

El treball creatiu dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps impacta a Amèrica Llatina

El treball creatiu dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps impacta a Amèrica Llatina

sin-violencia-ecuador3 sin-violencia-ecuador sin-violencia-ecuador2
La campanya de comunicació “Puedes protegerte/Puedes protegerla” destinada al suport a les dones que pateixen violència de gènere, s’ha realitzat amb el s gràfic creat per l’alumne Pedro Bermudo Hens de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada.
L’activitat s’inclou en el desenvolupament del projecte “SinViolenciaEcuador”, executat a aquest país i impulsada des d’Igualada per la ONG Tambali i amb la col·laboració de l’empresa catalana Tenigram SL.INK “http://www.tenigram.com/
El projecte, que compta amb el suport econòmic, logístic i assessorament legal del Col·legi d’Advocats de Barcelonahttp://www.icab.es/, realitza des de fa un any diverses accions encaminades a la sensibilització social i legal dels diversos agents implicats, especialment els advocats joves en la seva darrera fase formativa, i d’ajut directe a les dones que es troben en situació de maltractament. L’objectiu final serà la creació d’un protocol legal que serveixi tant per als advocats com per a les dones en la seva defensa en casos de violència de gènere.
El treball gràfic presentat ha tingut una excel·lent acollida entre els agents executors del projecte a Amèrica Llatina, destacant-ne la plasticitat i síntesi del missatge a comunicar, a més de la versatilitat d’ús en els diferents suports on s’utilitzarà, des de material imprès fins a la presència a través d’internet en dispositius mòbils o webs convencionals. D’aquesta manera, el treball dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, tutelat, en aquest cas pel professor-tutor de la FPCT (Formació Pràctica en Centres de Treball) David Obiols, dóna un impuls important a la repercussió positiva d’aquesta iniciativa igualadina i catalana.
#Estuderecho
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps imparteix cicles formatius d’arts plàstiques i disseny de grau mitjà i de grau superior, en els camps de l’Artesania en Cuir i de la Comunicació Gràfica i Visual, uns estudis de caràcter professionalitzador i encarats a la inserció laboral a través d’uns currículums adaptats als sectors laborals específics i a la realització de pràctiques (FPCT) en empreses, estudis i tallers.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.