Xerrada d’Enric Sánchez Urdangarin a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1652
post-template-default,single,single-post,postid-1652,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Xerrada d’Enric Sánchez Urdangarin a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Xerrada d’Enric Sánchez Urdangarin a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

FOTO-XERRADA-ENRIC-1
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps imparteix aquest any un nou mòdul formatiu de Packaging i Identitat de producte, amb l’objectiu d’aprofundir en aquesta disciplina, en la seva història i en els condicionaments socials actuals. Aprendre a desenvolupar projectes atenent a les necessitats del client i del producte. Analitzar, dissenyar i executar un projecte i aprofundir en el coneixement específic dels materials propis de la indústria, els sistemes de creació de l’envàs, la preimpressió i els controls de qualitat.
Dins de la programació d’aquest mòdul i de les activitats previstes, l’escola compta amb la col·laboració d’empreses i professionals del sector, i el dijous 13 de novembre Enric Sánchez Urdangarin, que ha dedicat més de 40 anys al món de les arts gràfiques i el packaging, ens va transmetre la seva passió per aquesta professió, en una interessant xerrada celebrada davant dels estudiants del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària.
Es va tractar d’una xerrada introductòria en el procés del disseny estructural d’un envàs de cartó, molt motivadora i interessant, una visió professional d’aquesta activitat econòmica, clau en el sector de les arts gràfiques a l’Anoia. La logística, la minimització de l’envàs i dels costos, la mecanització, el reciclatge, el màrqueting i el transport, foren algunes de les temàtiques tractades.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.