L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps visita l’empresa igualadina NConcept - LaGaspar
1649
post-template-default,single,single-post,postid-1649,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps visita l’empresa igualadina NConcept

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps visita l’empresa igualadina NConcept

Visita_NConcept-2
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ofereix diversos ensenyaments reglats, els diferents cicles formatius d’art i disseny en el camp de l’Artesania en Cuir i de la Comunicació gràfica i audiovisual; tots ells són ensenyaments de caràcter professionalitzador, i els seus currículums contemplen mòduls de projectes.
Com que un objectiu molt important de l’escola és relacionar els estudis que cursa el seu alumnat amb diferents àmbits o sectors productius de la societat (empreses, estudis de disseny, associacions, entitats, etc.), alguns dels projectes que es realitzen és molt interessant que siguin “projectes reals”, és a dir que tinguin una aplicació concreta i efectiva en la realitat, cosa que proporciona a l’alumnat una visió directa i compromesa amb aquests treballs, l’incentiva la creativitat i el fet de saber que tindran una plasmació real els suposa un al·licient afegit.
Dins dels projectes reals que actualment es treballen al cicle superior de Gràfica Publicitària n’hi ha de senyalització d’espais, i amb aquest motiu el passat dijous 13 de novembre els alumnes de segon curs de Gràfica Publicitària van visitar les instal·lacions de l’empresa NConcept (Next Concept in Visual Comunication), especialitzada en rètols comercials, retolació de vehicles, senyalètica, comunicació urbana i rural, estands per a fires i events i pancartes, entre altres, on van poder veure materials, maquinària, el treball en directe dels professionals que hi treballen i ampliar coneixements amb les explicacions de Joan Torrents, el seu director. Des de l’escola, volem agrair a tots ells la seva col·laboració.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.