“Independència!”, de Jordi Sanahuja a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1647
post-template-default,single,single-post,postid-1647,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“Independència!”, de Jordi Sanahuja a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

“Independència!”, de Jordi Sanahuja a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Foto_Jordi_Sanahuja
Seguint el programa d’exposicions que l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ha preparat per aquest curs 2014-2015, hi ha prevista la inauguració, la setmana vinent, de la mostra “Independència!” de l’autor igualadí Jordi Sanahuja.
Artista de llarga trajectòria, Sanahuja ha dibuixat tota la seva vida i de manera autodidacta. Va començar a pintar el 1993 i després superar diferents etapes inicials i de trobar finalment un llenguatge pictòric propi, ara es troba –diu ell mateix- en un moment, ja madur, d’alliberament. En la seva obra interpreta un món, el nostre, en el qual resulta habitual conviure amb problemes i en el qual els personatges lluiten també per intentar alliberar-se. En aquesta mostra, Sanahuja, ens presenta, amb la seva potent plàstica, la situació del procés de transició nacional del poble català, amb un repertori d’obres que parlen de futur i de llibertat.
L’exposició s’inaugurarà el proper dijous, dia 27 a les 8 del vespre.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.