Alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps visiten l’exposició “Cara a Cara. El retrat de la col·lecció Foto Colectania” - LaGaspar
1644
post-template-default,single,single-post,postid-1644,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps visiten l’exposició “Cara a Cara. El retrat de la col·lecció Foto Colectania”

Alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps visiten l’exposició “Cara a Cara. El retrat de la col·lecció Foto Colectania”

IMG-20141030-WA0005
Els alumnes del cicle formatiu d’art i disseny de grau superior de Gràfica Publicitària de primer i segon curs de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, van visitar l’exposició “Cara a Cara. El retrat de la col·lecció Foto Colectania” al Museu de La Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia.
A partir d’aquesta mostra van participar en l’activitat “El retrat… per Lurdes Delgado”, fotògrafa retratista reconeguda per treballs en revistes com GQ, Elle, Newsweek, People o Spiegel, així com també pels dominicals de El País, l’ABC i La Vanguardia, realitzant retrats, entre d’altres, de Hillary Clinton, Al Gore, Rudy Giulani, Tom Wolfe, Isabel Allende, Philip Roth, Viggo Mortensen, Bono, Antonio Banderas, Paul Auster, Richard Serra, Paul Gasol o Joan Massagué.
A través d’un diàleg entre Lourdes Delgado i la també fotògrafa Mònica Roselló,  es va presentar la seva obra, i van compartir juntament  amb l’alumnat i professorat assistent les seves propostes i els seus interessants mètodes de treball.
 

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.